اگر شروع گل و تشکیل میوه به نسبت رشد برگ افزایش یابد، استفاده از کودهای N ممکن است اندازه میوه های برداشت شده را کاهش دهد. با این حال، اگر نیتروژن اضافه شده، شروع گل و تشکیل میوه را تا حد زیادی افزایش ندهد، معمولاً اندازه میوه های بالغ را به شدت افزایش می دهد.
تولیدکنندگان میوه باید اثرات کود شیمیایی سفید 50 کیلویی 1401 را بر کیفیت میوه چه در زمان برداشت و چه در زمان ذخیره سازی و همچنین عملکرد میوه در نظر بگیرند.
استفاده بیش از حد از نیتروژن برای افزایش رشد درخت و عملکرد میوه ممکن است منجر به میوه های نرم در معرض افت قبل از برداشت، لکه چوب پنبه، گودال تلخ و تجزیه داخلی در انبار شود.
هم مقدار N و هم شکلی که در آن اعمال می شود مهم هستند. گفته می شود که آمونیوم N جذب کلسیم را کاهش می دهد و می تواند به کمبود کلسیم کمک کند، بنابراین لقاح CaNO3 برای سیب توصیه شده است.
با این حال، Bramlage و همکاران به این نتیجه رسیدند که کیفیت میوه بیشتر تحت تأثیر مقدار نیتروژن قرار می گیرد تا شکلی که در آن استفاده می شود.
کودهای نیتروژن به طور سنتی برای درختان میوه در فصل بهار استفاده می شود، اما ممکن است استفاده از نیتروژن اضافی در اواخر فصل سودمند باشد.
کاربرد تابستانی کودهای نیتروژن در برخی از درختان میوه باعث تحریک گلهای قویتر در بهار بعد میشود که احتمال میوهدهی آنها بیشتر از آنهایی است که فقط در بهار کود دریافت میکنند.
هیل-کوتینگهام و ویلیامز اساساً هیچ میوه ای در بهار بعد در درختان سیب شاهد یا آنهایی که در بهار قبل کود N داده شده بودند، یافتند.
در مقابل، درختانی که در تابستان کود نیتروژن داده میشد، میوهدهی قابلتوجهی را نشان میدادند، و درختانی که در پاییز از نیتروژن استفاده میکردند، میوههای سنگین در بهار بعد نشان میدادند.
کاربردهای تابستانی و پاییزی نیتروژن در درختان سیب نسبت به کاربردهای بهاره برتری داشت زیرا باعث افزایش طول عمر تخمک ها و دوره ای شد که کلاله ها پذیرای گرده بودند.
البته کوددهی پاییزی روی درختانی با ذخایر کم نیتروژن مؤثرتر است. اگرچه استفاده از کود N معمولاً مفید است، اما باید با احتیاط انجام شود.
اگر میوه های زیادی تنظیم شود، تقاضا برای کربوهیدرات توسط میوه های در حال رشد ممکن است از ظرفیت فتوسنتزی برگ ها فراتر رود و میوه های کوچکی را در پی داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.