تغییرات رخ داده در محرک های چشایی توسط لیمو

در بسیاری از آزمایش‌های قبلی ما با مخلوط‌های چشایی بویایی، ما مانند گرین، لیم و همکاران، از سیترال، یک مولکول منفرد، به عنوان طعم‌دهنده بویایی استفاده کردیم

با این حال، آزمودنی ها اغلب در مورد طعم تا حدودی ناآشنا، ناخوشایند و غیرطبیعی سیترال اظهار نظر می کردند.

در نتیجه، ما بعداً به یک طعم دهنده بویایی (مرکبات) متفاوت، لیمو ترش نارس ، که مخلوط پیچیده ای از هزاران جزء شیمیایی بالقوه است، روی آوردیم.

آزمودنی ها عموماً طعم عصاره لیمو را طبیعی تر و دلپذیرتر از طعم سیترال می دانند. همچنین توجه داشته باشید که افزایش بویایی واکنش‌های چشایی در اینجا فقط برای کیفیت چشایی ترش رخ می‌دهد.

که به طور مداوم همراه با عصاره لیمو تجربه می‌شود و شاید در نتیجه قابلیت پیش‌بینی اکولوژیکی بالایی داشته باشد.

این امکان وجود دارد که استفاده از عصاره لیمو به عنوان طعم دهنده بویایی به جای سیترال، قابلیت پیش بینی بوم شناختی طعم ترش را افزایش دهد و در نتیجه منجر به افزایش قوی طعم ترش در اینجا توسط لیمو ترش دزفول شود.

در نهایت، غلظت بویایی عامل مهمی در تقویت چشایی است. همین امر ممکن است در مورد تمرکز چشایی نیز صادق باشد. اگرچه این فرضیه توسط Fujimaru و Lim مورد آزمایش قرار گرفت.

آنها به طور انحصاری از ساکارز به عنوان طعم دهنده چشایی استفاده کردند، اما برهمکنش احتمالی طعم دهنده بویایی خود، سیترال، با اسید سیتریک را آزمایش نکردند.

با توجه به تأثیر متنی احتمالی تغییرات در محرک‌ها در آزمایش‌های لیمو ترش جهرم ، در چندین نمونه، میانگین رتبه‌بندی‌های داده‌شده در آزمایش‌های مختلف به محرک طعم یکسان به‌طور قابل‌توجهی مشابه بود.

اما در موارد دیگر، رتبه‌بندی‌های داده‌شده در آزمایش‌های مختلف به‌طور قابل‌توجهی متفاوت بود. برای اطمینان، با توجه به تنوع در پاسخ‌ها در بین افراد، مقداری تغییر در میانگین رتبه‌بندی‌ها انتظار می‌رود.

اما قابل قبول است که، در چند مورد، تغییرات در میانگین رتبه‌بندی‌ها در آزمایش‌ها می‌تواند اثرات ادراکی طعم لیمو ترش چهار فصل یا تصمیم‌گیری تغییر مجموعه محرک‌های ارائه شده در هر آزمایش را منعکس کند.

یعنی، تغییرات در رتبه‌بندی‌ها به محرک‌های مشابه در آزمایش‌های مختلف ممکن است نشان‌دهنده چیزی باشد که به طور کلی اثرات زمینه محرک نامیده می‌شود.

  • منابع:
    1. Interactions of Lemon, Sucrose and Citric Acid in Enhancing Citrus, Sweet and Sour Flavors
  • تبلیغات: 
    1. پیش بینی‌های افراد مشهور در مورد دلایل جنگ جهانی سوم!
    2. پرواز شتری که بال نداشت از افسانه تا واقعیت!
    3. استفاده از هواکش در یک عملیات تروریستی!
    4. با رب پوست صورت خود را شفاف کنید!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.