عسل، یک مایع طبیعی بسیار پیچیده است که می تواند چندین اثر مفید برای سلامتی مانند اثرات ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد التهابی داشته باشد.
یکی از ارزشمندترین اثرات عسل کوهی بر سلامت انسان، خاصیت آنتی اکسیدانی آن است. مطالعات تا به امروز نشان داده اند که این خواص عسل به مدیریت بیماری های مزمن که معمولاً با استرس اکسیداتیو مرتبط هستند کمک می کند.
ترکیبات آنتی اکسیدانی عسل می تواند از سرطان جلوگیری کند، پاسخ ایمنی را تقویت کند، اثر مثبت بر بیماری های عفونی، پیشگیری از پیری، و به عنوان عوامل محافظت کننده قلب داشته باشد.
باید گفت عسل طبیعی سقز حاوی چندین ترکیب آنتی اکسیدانی از جمله اسیدهای آلی، فلاونوئیدها، ترکیبات فنلی، مشتقات کاروتنوئیدی، آنزیم ها (کاتالاز، گلوکز اکسیداز) و ویتامین ها (اسید اسکوربیک، توکوفرول ها) و اسیدهای آمینه است.
زنبورداری شهری امروزه بسیار رایج است و منبع درآمد قابل قبولی است. با این حال، بومی سازی کندوها باعث نگرانی مصرف کنندگان بالقوه در مورد کیفیت و ایمنی عسل گون ساکارز تولید شده منحصراً در شهرها شد.
چندین مطالعه این تردیدها را برطرف کرده اند عسل زنبورستان های شهری بیشتر از عسل مناطق کشاورزی به فلزات سنگین آلوده نمی شود.
جالب اینجاست که خواص آنتی اکسیدانی عسل طبیعی پاستوریزه از زنبورستان های شهری هنوز آزمایش نشده است، اگرچه از نظر مصرف کننده بالقوه مهم است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.