کالاهای بادام زمینی پوست دار به طور مساوی در ناحیه و شهرهای جاوه مرکزی یافت می شود. را تولید 0.37٪ از کل تولید محصولات غذایی در جاوه مرکزی را تشکیل می دهد.
کشت بادام زمینی بیشتر در مناطقی با میزان بارندگی متوسط و کاشته شده بود پس از کشت برنج، زیرا بادام زمینی به عنوان کشت مخلوط در فصل خشک در نظر گرفته شد.
با توجه به رشد بادام زمینی روکش دار تحت تأثیر غیرقابل کنترل های مختلف قرار گرفت شرایط محیطی مناسب باعث رشد و نمو می شود.
تولید گیاهان بادام زمینی طعم دار بیان کرد که شکل گیری وجود دارد تاثیر واقعی بر خشک است.
تولید بادام زمینی به دلیل تیمار ترکیبی کود اوره و کمپوست به دلیل توانایی گیاهان بادام زمینی برای استفاده از مواد مغذی دریافتی با فرض استفاده از دوز مناسب کود هر گیاه نیاز به کوددهی مناسب دارد.
دوز برای ایجاد تعادل مواد مغذی در خاک که می تواند باعث رشد و نمو گیاهان شود خوب و تولید بهینه تولید کند.
با این حال، تولید از 86603 تن (2018) کاهش یافته و در مقایسه با سال 2017 حدود 5.07 درصد کاهش داشته است به 91234 تن رسید.
میانگین بهره وری بادام زمینی پفکی در جاوا مرکزی پنج سال گذشته است (2014-2018) 13.68 q در هکتار بود، 1.68 درصد بالاتر از میانگین بهره وری ملی است.
با این حال، بهره وری در سال 2018 در مقایسه با بهره وری 2017 کمتر است، کاهش تحت تأثیر کاهش سطح برداشت قرار گرفت.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.