جشنهای پایان سال موضوع بسیاری از بازارها و جشنوارههای ترافل، عمدتاً در جنوب شرقی فرانسه است، و قیمتها اغلب بسته به عرضه افزایش مییابد. آیا نمیدانید که آیا شما هم میتوانید برای برداشت ترافل درخت ترافل بکارید؟
قارچ ترافل در اروپا کمی کروی، از خانواده Tuberaceae، میوه قارچ میکوریزی است: می تواند به خصوص خوشمزه و تصفیه شده باشد، اما برخی از گونه ها طعم ندارند. در واقع، بیش از صد گونه از جنس غده وجود دارد.
در اصل از بورگوندی بود، سپس به طور گسترده در لات تولید می شد و امروزه این Vaucluse است که بخش عمده تولید را ارائه می دهد.
ترافل از یک همزیستی کامل بین قارچ و درختی که در زیر آن رشد می کند به دست می آید. میسلیوم قارچ که از رشته های ظریف تشکیل شده است، در هماهنگی با ریشه های درخت زندگی می کند.
همراهی گیاه کلروفیل و میسلیوم قارچ روی رشته های جدید میکوریزا تولید می کند که ترافل ایجاد می کند. وقتی رسید، هاگ آزاد می کند که به نوبه خود رشته هایی تولید می کند که خود را به ریشه های درخت وارد می کنند.
در پایان سال، تقریباً برای کریسمس بالغ می شود، زمانی که در بهار رشد می کند و در تابستان حجم می یابد. خوک و به طور فزایندهای سگ ترافل اغلب برای کمک به جمعآوران ترافل به نام «غارنشین» یا «راباسیر» استفاده میشود.
برخی از پرطرفدارترین ترافل ها عبارتند از:
ترافل سیاه یا ترافل Périgord . این ملکه ترافل است، حدود 1000 €/kg. نیاز به گرما دارد و در خاکهای آهکی با PH 7.5 تا 8.5 رشد می کند. در عمق 15 تا 25 سانتی متری زیر درختان ترافل مانند بلوط بلوط و بلوط هلم، عمدتاً ممرز، کاج، درختان لیموترش و درختان فندق یافت می شود. بین نوامبر و مارس تولید می کند.
ترافل سفید زمستانی یا ترافل سفید آلبا. این یک ایتالیایی زیبا، گرانترین و آرزومندترین است. لطیف، نیاز به خاک های بدون سنگ، هوای، شنی، زهکشی خوب دارد که حتی در اواسط تابستان در زیر درختان ترافل مانند بلوط پرزدار و بلوط هلم خنک بماند. بین سپتامبر و دسامبر برداشت می شود.
ترافل بورگوندی یا ترافل شامپاین. طعم بسیار برجسته ای دارد، در تمام خاک های آهکی، حتی خاک رس، با نیاز کمتری نسبت به ترافل Périgord رشد می کند. بنابراین، گسترده ترین است. درختان ترافل آن بلوط، فندق، ممرز، راش، کاج است. از سپتامبر تا ژانویه یافت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.