لامپ مهتابی پارس شعاع توس که نور آن موجب مرگ آخرین افراد مبتلا به کرونا شد

مکانیسم بالقوه سوم، اثر قرار گرفتن در معرض نور لامپ مهتابی پارس شعاع توس بر فعالیت سیستم عصبی خودمختار است.

قرار گرفتن در معرض نور یک اثر برانگیختگی بر روی سیستم اتونوم سمپاتیک دارد که با افزایش کورتیزول یا ضربان قلب مرتبط با قرار گرفتن در معرض نور عمدتاً در ساعات صبح و/یا شب در مقایسه با ساعات عصر آشکار می‌شود.

فراتر از اثر تحریکی مستقیم اعمال شده توسط قرار گرفتن در معرض نور بر فعالیت سمپاتیک، تغییرات ANS که با تغییر به سمت افزایش انگیزه سمپاتیک مشخص می شود نیز پیشنهاد شده است که اثرات منفی اختلال خواب بر بسیاری از سیستم های فیزیولوژیکی مانند متابولیسم گلوکز را واسطه کند.

بنابراین، قابل قبول است که فعال سازی خودمختار ناشی از نور، به طور مستقیم و/یا با واسطه اختلال خواب، به طور قابل توجهی به رابطه مشاهده شده بین قرار گرفتن در معرض نور شبانه و متابولیسم تغییر یافته گلوکز کمک می کند.

لامپ

به طور قابل توجهی، نشان داده شده است که بیش فعالی سمپاتیک مقدم بر ایجاد مقاومت به انسولین و پیش دیابت است و به ایجاد چاقی و سندرم متابولیک کمک می کند.

مطالعات قبلی گزارش کرده اند که قرار گرفتن در معرض نور در طول خواب، HR را افزایش می دهد و تنوع HR را کاهش می دهد، که با افزایش فعال سازی سمپاتیک سازگار است.

این مطالعات یا نور روشن را در کل دوره خواب یا سطوح نور پایین تر را در اوایل یا اواخر دوره خواب بررسی کردند. با این حال، تأثیر یک شب قرار گرفتن در معرض نور اتاق متوسط ​​در کل دوره خواب شبانه بر فعال سازی خودکار و تأثیر آن بر عملکرد متابولیک هرگز به طور کامل بررسی نشده است.

در مطالعه حاضر، ما این فرضیه را آزمایش کردیم که قرار گرفتن در معرض نور اتاق در طول خواب معمولی شبانه با افزایش مقاومت به انسولین همانطور که توسط مدل هموستاتیک مقاومت به انسولین، شاخص حساسیت به انسولین ماتسودا، و اختلال اندازه‌گیری شد، مرتبط است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.