عسل همیشه مجذوب خود بوده است. روند ایجاد آن باورنکردنی است و مزایای آن از سپیده دم شناخته شده یا فرض شده است.
در اینجا ما تمام فواید شناخته شده عسل بهاره سبلان را فهرست می کنیم، که به شما کمک می کند تا متوجه شوید که چرا در Fourmi Bionique ما از این ماده که به اندازه کافی خوش شانس هستیم که در کبک به مقدار آن را پیدا می کنیم، علاوه بر سایر اشکال قند در گرانولای خود، طرفداری می کنیم.
زمانی برای خواندن کل مقاله ندارید؟ در اینجا خلاصه ای از فواید عسل برای سلامتی شما آورده شده است:
قند خون را تنظیم می کند. استرس متابولیک را کاهش می دهد. باعث بهبودی از خواب می شود. درمان یبوست. عملکرد مغز را بهبود می بخشد. آکنه و درماتیت. زخم ها، سوختگی ها و زخم ها را ترمیم می کند. مرطوب کننده پوست. ترمیم لب. کمک به چرخه قاعدگی. تقویت کننده سیستم ایمنی
عزیزم معجزه طبیعت.
در واقع عسل، که به سادگی غذای زنبورهاست، اول از همه از مجموعه شهد گلهایی که زنبورها در تمام طول روز جمع می کنند، به دست می آید. در عین حال یکی از مهم ترین کارهای طبیعت یعنی گرده افشانی گل ها را انجام می دهند.
هنگامی که پر از این شیره از انبوهی از گل های مختلف مکیده می شود، زنبورها به کندو باز می گردند. در آنجا، مایع از دهان یک کارگر به دهان دیگر می رسد، سپس حدود نیم ساعت جویده می شود تا سطح رطوبت آن از 70٪ به حدود 20٪ کاهش یابد.
این مایع بار دیگر از زنبور عسل به زنبور دیگر منتقل می شود تا زمانی که به عسل تبدیل شود. اینها سپس عسل را در سلول ذخیره می کنند.
در این مرحله عسل هنوز کمی آبریزش دارد، بنابراین برای خشک شدن و چسبندگی آن با بال زدن آن را باد می زنند. هنگامی که قوام مناسب به دست آمد، در نهایت سلول را با یک کلاه موم میبندند تا تمیز بماند.
برای تولید یک قاشق چای خوری عسل در یک روز به 8 زنبور نیاز است. خوشبختانه زنبورها بیشتر از نیاز واقعی عسل تولید می کنند. بنابراین زنبورداران مطمئن می شوند که ذخیره کافی برای تغذیه و زمستان گذرانی برای آنها باقی می گذارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.