تولیدکنندگان از رب گوجه فرنگی به عنوان پایه برخی از آب میوه ها و سس گوجه فرنگی استفاده می کنند. برای تشدید طعم و ایجاد بافت غلیظ می توانید رب گوجه فرنگی را به مارینارا یا سس گوشت برای پاستا اضافه کنید.
رب گوجه شیرین عسل نیز یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از دستور العمل های فلفل قرمز و گوشت گاو است.
تفاوت بین رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی چیست؟
سس گوجه فرنگی دارای طعم قوی تر، تندتر، بافت متراکم تر است و در بسیاری از غذاها برای تقویت طعم های دیگر استفاده می شود. سس گوجه فرنگی، رب به عنوان یک ماده “گوجه فرنگی” در ظروف غذا عمل نمی کند، بلکه به عنوان یک ماده پایه ای عمل می کند که طعمی غنی می دهد.
تفاوت های زیادی بین سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی وجود دارد. در واقع تنها وجه مشترک آنها این است که از گوجه فرنگی درست می شوند.
عواملی که این موارد را در ابتدا شبیه میکنند و چگونه میتوانید از آنها به نفع خود استفاده کنید را کشف کنید. آیا تا به حال متوجه رب گوجه فرنگی در لوله ها و شیشه های کوچک در راهروهای سوپرمارکت شده اید؟ شاید فکر کرده باشید که حجم کم محصول خرید را توجیه نمی کند.
شگفت انگیز است که یک قاشق رب گوجه فرنگی تا کجا می تواند پیش برود. این یک رب گوجه فرنگی غلیظ است که از گوجه فرنگی هایی تهیه می شود که تا زمانی که تمام رطوبت خود را از دست بدهند، پخته شده است.
سس گوجه فرنگی، برعکس، آنقدر غلیظ نیست. حاوی گوجهفرنگیهای پختهشده کوتاهی است که در مقدار مناسبی مایع هستند. می تواند یک سس خوشمزه برای پیتزا، پاستا، کوفته یا غذاهای دیگر ایجاد کند.
در اینجا تفاوت بین رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و حتی گوجه فرنگی متفاوت است. یکی از تفاوت های اصلی سس گوجه فرنگی با رب گوجه فرنگی قوام آنهاست.
سس گوجه فرنگی بسیار روان است. اگر آن را در بشقاب بریزید به سرعت پخش می شود. از طرف دیگر رب گوجه فرنگی بسیار غلیظ است. هنگامی که مخلوط با نوعی مایع مخلوط شود یا در یک تابه گرم شده با روغن قرار داده شود، شروع به شل شدن می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.