گلابی پرتقالی منبع عالی فیبر محلول و نامحلول است که برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است. این فیبرها با نرم کردن و حجیم کردن مدفوع به حفظ نظم روده کمک می کنند.
علاوه بر این، فیبرهای محلول، باکتری های سالم روده شما را تغذیه می کنند. به این ترتیب، آنها به عنوان پری بیوتیک در نظر گرفته می شوند که با پیری سالم و بهبود ایمنی مرتبط هستند .
قابل توجه است که فیبر ممکن است به رفع یبوست کمک کند. در یک مطالعه 4 هفتهای، 80 فرد بزرگسال مبتلا به این بیماری روزانه 24 گرم پکتین دریافت کردند.
آنها تسکین یبوست و افزایش سطح باکتری های سالم روده را تجربه کردند. از آنجایی که پوست گلابی حاوی مقدار قابل توجهی فیبر است، بهتر است این میوه را بدون پوست مصرف کنید.
گلابی ترکیبات گیاهی مفید زیادی را ارائه می دهد که به این میوه ها رنگ های مختلف می دهد. به عنوان مثال، آنتوسیانین ها به برخی گلابی ها رنگ قرمز یاقوتی می دهند. این ترکیبات ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد و رگهای خونی را تقویت کند.
اگرچه تحقیقات خاصی در مورد آنتوسیانین گلابی مورد نیاز است، مطالعات جمعیتی متعدد نشان می دهد که مصرف زیاد غذاهای غنی از آنتوسیانین مانند انواع توت ها با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
گلابی با پوست سبز دارای لوتئین و زآگزانتین است، دو ترکیب ضروری برای تیزبینی بینایی، به ویژه با افزایش سن. باز هم، بسیاری از این ترکیبات گیاهی مفید در پوست متمرکز شده اند.
اگرچه التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی است، اما التهاب مزمن یا طولانی مدت می تواند به سلامت شما آسیب برساند. این با بیماری های خاصی از جمله بیماری قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.
گلابی منبع غنی از آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است که به مبارزه با التهاب کمک می کند و ممکن است خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد.
چندین بررسی بزرگ مصرف بالای فلاونوئید را با کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت مرتبط میدانند. این اثر ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی این ترکیبات باشد .
علاوه بر این، گلابی حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مانند مس و ویتامین های C و K است که با التهاب نیز مقابله می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.