همان طور که می دانیدنعناع خشک برای معده ، بدون گلوتن، ارگانیک، بدون تابش به طور طبیعی بدون کافئین، کوشر، بدون گلوتن، تمیز و الک شده، تسکین دهنده معده نعناع معمولاً بعد از غذا برای کمک به هضم غذا مصرف می شود.
از گذشته برای جلوگیری یا تسکین گاز، نفخ، حالت تهوع و سوء هاضمه استفاده می شده است. دستورالعمل برای تهیه دمنوش نعناع، حداقل 8 اونس آب را با 1 تا 2 قاشق چایخوری نعناع بجوشانید.
بگذارید چای به مدت 10 دقیقه دم بکشد و سپس آن را صاف کرده و سرو کنید. می توان آن را گرم یا سرد میل کرد. شکر یا عسل اغلب برای شیرین کردن اضافه می شود.
برگ های نعناع یک افزودنی عالی برای تقریباً هر دستور العمل برای طعم نعناع تازه است آن را روی ماست یونانی بپاشید، آن را به سس سالاد اضافه کنید یا میلک شیک شکلاتی خود را به سطح جدیدی برسانید.
میتوانید از این نعناع معطر با رایحهی خنککنندهاش برای تهیه چای داغ یا سرد بدون کافئین، صابونهای خانگی، بستنی، مراقبت از بدن خانگی و غیره استفاده کنید.
خانواده نعناع گروهی از گیاهان چند ساله علفی است که در سراسر آمریکای شمالی یافت می شود. گیاه نعناع در انواع مختلفی از جمله نعناع و نعناع وجود دارد.
برگ های تازه نعناع طعم خنک و طراوت بخشی را به همراه فواید سلامتی به چندین دستور غذا اضافه می کنند. چای نعناع به دلیل فواید گوارشی در آسیا و خاورمیانه محبوب است.
علاوه بر چای گیاهی، از شاخه های نعناع خشک و تازه نیز به عنوان چاشنی سوپ، دسر و کوکتل استفاده می شود. برگ های نعناع را کاملا بشویید.
دسته های برگ نعناع خود را بردارید و آنها را زیر آب خنک و جاری بشویید. از استفاده از آب داغ که باعث پژمرده شدن برگ ها می شود خودداری کنید.
برگ های نعناع را خشک کنید. در صورت داشتن هر گونه رطوبت اضافی از برگ های نعناع با سالاد اسپینر پاک کنید. همچنین می توانید آنها را با دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه خشک کنید.
ساقه ها را بردارید (اختیاری). ساقه های برگ نعناع را با دست بردارید و در سطل کمپوست بریزید یا به اسموتی اضافه کنید. هر برگ پژمرده را نیز به توده کمپوست اضافه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.